O NAMA

BMA TRADING

Preduzeće BMA TRADING D.O.O. osnovano je 2003.god.
Od osnivanja orijentisani smo na proizvodnju i distribuciju opreme za borilačke sportove i već godinama smo lideri u toj oblasti na našim prostorima.

OSNIVANJE

2003.godina

ČIME SE BAVIMO

Proizvodnja i distribucija opreme za borilačke sportove

PONUDA DANAS

Proširili smo našu ponudu i sa opremom za fitnes, teretane i rekvizitima za vežbanje

ŠTA JE NAŠ CILJ

Kvalitet, širok asortiman i pristupačne cene

Pažljivo osluškivanje tržišta i težnja da izlazimo u susret potrebama i zahtevima sportskih klubova, vežbača i trenera, rezultirali su proširenjem našeg asortimana.
U našoj ponudi danas su i oprema za fitnes, teretane i rekviziti za vežbanje.
Ponuda BMA brenda je značajno proširena, a proizvodnja je organizovana u najsavremenijim fabrikama, koje proizvode opremu za vodeće svetske brendove po najvišim svetskim standardima.
Ističemo da su cene BMA opreme izuzetno pristupačne, prilagođene zahtevima našeg tržišta.
Pored BMA opreme, u ponudi su i Vinex rekviziti za vežbanje, kao i Agglorex i EVA foam strunjače za borilačke sportove, fitnes centre, teretane, dečije igraonice.

Ponosni smo na dugogodišnju saradnju koju smo ostvarili sa brojnim sportskim klubovima, savezima, ministarstvima itd. Pored brojnih klubova, pomenućemo samo neke od zadovoljnih kupaca, kao što su Ministarstvo omladine i sporta RS, Sportski savez Srbije, Savez za školski sport Srbije i Vojvodine, Ministarstvo odbrane RS, Ministarstvo unutrasnjih poslova RS, Crveni krst Srbije i mnogi drugi.
Ako do sada nismo imali prilike da sarađujemo, pozivamo vas da se i Vi uverite u kvalitet našeg asortimana.

Icon 3

Vežbajte i pobeđujte sa nama!!!